Bugatti La Voiture Noir

Bugatti bestaat in 2019 maar liefst 110 jaar! En natuurlijk trakteren ze de wereld met iets waar ze het beste in zijn, een auto! Maar dan ook maar één.

De Bugatti La Voiture Noir kost maar liefst 16,7 miljoen euro! En de vraag is nog maar of hij ook de weg op mag. Zelfs als je nu al overtuigd bent en deze auto wilt kopen, waar je misschien helemaal niks aan hebt, ben je nu al te laat. De Bugatti La Voiture Noir is al verkocht aan een liefhebber.

Bugatti La Voiture Noir en een Bugatti Type 57 SC Atlantic (Bron: bugatti.com)

Qua design is de La Voiture Noir geïnspireerd op de Type 57 SC Atlantic, maar blijkbaar was de ontwerper flink aan trippen. Behalve de streep die van voor naar achteren loopt zijn er geen gelijkenissen. Dus werd er na de presentatie wel bij verteld dat ze geen retro-look wilden creëren.

Een topsnelheid heeft deze auto niet, maar wel 1.500 pk en 1.600 Nm aan koppel. Dus een dragrace tegen de Porsche Panamera moet je kunnen winnen.

Mocht je nou geen multimiljonair zijn, maar toch een gave bak willen rijden? Check dan deze Opel Astra Bertone of bekijk onze mening over de Fiat Multipla.

Reacties