de Adviseurs

Het team van De Het Auto Advies bestaat uit drie uiterst geniale personen.  Samen zijn ze op het idee gekomen om advies te geven over auto’s waar je echt iets aan hebt. Niet te veel cijfers, maar gewoon feiten en gevoel! Je wilt niet exact weten dat een Opel Karl €10.649 kost, maar wel hoe die rijdt.

De drie hosts van de show proberen op een ludieke manier informatie over auto’s te geven. Waardoor jij als autoliefhebber een regelmatige update krijgt over verschillende auto’s. Wij hebben altijd ons zegje klaar betreft auto’s.

Janiev, eigenaar van een zwarte Renault Twingo uit het jaar 0, is het brein achter de filmpjes en afbeeldingen. Hij weet altijd precies alles goed te filmen en (vooral) te bewerken dat het toch nog wat lijkt!

Thijn, eigenaar van een zwarte Seat Leon uit 2010, stage 2 gechiptuned. Wanneer het aankomt op keiharde kennis over auto’s is hij de man. Thijn is ook van de drie diegene met de snelste auto.

Luc, eigenaar van een zwarte Opel Astra Bertone uit 2000. Heeft de nodige ervaringen met miskopen qua auto’s. Hij zorgt voor een optimale ervaring op de website. Waardoor jij precies op de hoogte bent van al onze berichten!