Fiat Multipla

De Fiat Multipla is lelijk, althans dat vinden de meeste mensen. Sommige mensen kijken daar niet naar, die gaan voor het praktisch nut van een auto. Drie zitplaatsen voorin, wie wil dat nou niet, veel minder ‘Shotgun!’ gezeur en je hebt ook nog eens super veel overzicht als bestuurder.

De Multipla heeft een hoge zit zodat zelfs dat versleten oude vrouwtje van 95 nog in kan stappen. Of dat verder een verstandige keuze is laten we aan u over.

Concept Fiat Multipla

Ook voor de families zonder smaak voor auto’s heeft deze prachtauto veel te bieden. Als je één kind hebt samen dan kun je eenvoudig de achterstoelen er uit halen en gezellig met z’n drieën voorin zitten, pratend over hoe geweldig jullie die Multipla wel niet vinden. En dat terwijl je  de gehele inhoud van de lokale bouwmarkt achterin hebt liggen.

Voor mensen die wel smaak hebben is het vooral een verschrikkelijk gedrocht. Nog lelijker dan die misdaadverslaggever waarvan de voornaam begint met een P. In een bocht helt de Fiat Multipla meer over dan een oud zeilschip in een orkaan en hij is zo snel als een slak op een teerton.

Verder is het zo’n verschrikkelijke auto dat ik er nu helemaal klaar mee ben en er ook geen woord meer aan vuil maak.

Wat wel een mooie auto is, dat is deze MG of deze Opel Astra Bertone!

Reacties